Messer BH Gas - jedan od Najpoželjnijih poslodavaca 2014. godine u BiH
Kompanija Messer se 2014. godine pronašla na listi Najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini prema izboru bh. građana.
Više od 100 godina ime Messer se povezuje uz industrijske plinove. Messer kao lider u proizvodnji industrijskih, medicinskih i specijalnih plinova i prateće opreme u Bosni i Hercegovini sa dugogodišnjim iskustvom zapošljava vrhunske kadrove, čija znanja, umijeća i posvećenost predstavljaju siguran zalog za još uspješniju budućnost kompanije.
Ovo je kompanija koja ob...
pročitaj članak
24.07.2014 u 20:55
Kao moderna porodična kompanija Grupacija Messer je vrlo ponosna na svoju 100-godišnju tradiciju u industriji. Messer danas zapošljava više od 5.200 uposlenika u preko 60 aktivnih kompanija u više od 30 zemalja svijeta. Messer sebe vidi kao inovativnu kompaniju međunarodne orijentacije koja vjeruje da obrazovanje i konstantni trening budućih generacija čine važnu investiciju u stabilnost i budućnost kompanije.
Messer je u Bosni i Hercegovini prisutan od 1997. godine i trenutno je aktivan sa t...
pročitaj članak
27.02.2014 u 09:22
 
Nastavkom pregleda web stranice MojPosao.ba potvrđujete da ste pročitali i razumjeli nove Uslove i pravila korištenja kao i Pravila o privatnosti, koji su stupili na snagu 17.04.2024. godine. MojPosao.ba koristi kolačiće da unaprijedi funkcionalnost stranice i omogući bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića se mogu kontrolisati i mijenjati u Vašem web pretraživaču. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja MojPosao.ba kliknite na dugme "Razumijem".